Lingerie Delta  
HOME   LINGERIE   BADMODE   NACHTKLEDIJ   JUWELEN   GESCHENKBON   WINKEL
 
 
NIEUW ADRES

LINGERIE DELTA
Torhoutsesteenweg 234
8210 Zedelgem
Tel. 050 24 06 35
info@delta-lingerie.be
BTW BE 0465.514.678
 
Facebook
 
JUWELEN
Wij beschikken over een uitgebreid assortiment juwelen, met merken als Chapeau, Cheté, Roca, Rohm en TOV Essentials.

Chapeau Bijoux brengt een collectie zilveren juwelen op de markt. Deze collectie sieraden sieren door hun eenvoud en zijn altijd en overal draagbaar. In het assortiment van Chapeau Bijoux vindt men kettingen, ringen en oorbellen die ook als set gecombineerd kunnen worden.

De collectie Cheté biedt een ruim aanbod aan betaalbare juwelen in zilver met cubic zirconium gezet. De juwelen zijn vervaardigd uit 925 sterling zilver en gerhodieerd. Cheté sieraden brengt zilveren juwelen die ontworpen zijn om te schitteren op een avondje uit. Deze zilveren juwelen zijn bezet met zirconia’s. Cheté juwelen omvat een volledige waaier van sterling zilver, 18 K goud verguld en rodium plated hangers, ringen, oorbellen, armbanden en kettingen, veel met ingewikkelde, handgemaakte details en afwerking, zoals micro-pavé zettingen. Cheté sieraden zijn van een compromisloze kwaliteitsnorm en met een permanente aandacht voor detail, gewaarborgd gedurende de gehele productie.

Roca sieraden zijn met de grootste kwaliteitszorg afgewerkt tot pareltjes van juwelen. Roca is een zilver collectie die zeer sfeervol en tijdloos oogt. Zilveren Roca juwelen kunnen voor elke gelegenheid gedragen worden.

TOV Essentials is (sinds 2002) het snelst groeiende ‘jewelry and accessoire’ merk van de Benelux. Designer Sahrissa Lingg weet telkens een brug te slaan tussen het massale aanbod in het middensegment en het vaak onbereikbare topsegment. De unieke, hoogstaande collectie van TOV Essentials ziet de accessoire als uitgangspunt voor uw outfit. Het gracieuze TOV monogram is hét herkenningspunt voor een combinatie van luxe, design en functionaliteit.
 
MERKEN
stippellijn
 
Chapeau   Cheté   Roca   Rohm
 
TOV Essentials            
 
stippellijn
lingerie | badmode | nachtkledij | juwelen sitemap | site by blont